maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kotirauha

Ah autuutta. Keittiömestari lähti töihin noin neljä tuntia sitten. Jotenkin aamu lähti käyntiin ihan eri tavalla, ei välttämättä yhtään huonosti. Tietysti jouduin itse keittämään aamukahvin mikä sinällään on iso miinus, mutta menkööt. Tietysti syy hyväntuuliseen aamun voi johtua myös siitä että välillä 01-08 sain nukuttua lähes 7 tuntia. Se on aika paljon vähässä ajassa. Nyt ollaan näemmä siinä pisteessä että päivän onnistumisen ja laadun mitari on unen määrä.
No mitäs tässä on sitten puuhattu? Imuroitu, pesty pyykkiä ja astioita. Kyllä on ollut aamu varsinaista luxusta. Päivän kohokohta tulee varmasti olemaan kauppareissu kersan kanssa kahden. Lähdetään ihan leipää hakemaan. Vähänkö jännää, pitää ihan aiheesta blogatakin! :)

Joskus kun olin yhdessä kappaleessa, taisin täällä uhota että teen hetkellisen paluun työelämään maaliskuun lopulla kun töissä otetaan käyttöön sellainen sovellus jota olen ollut vääntämässä? No melkein, teen paluun huhtikuu ekalla viikolla, eli ensi viikon maanantaina ainakin. Tarvittaessa tiistaina ja keskiviikkonakin. Kersa lähtee mukaan äitiään kannustamaan, ja oma mutsini on tarvittaessa hälytysvalmiudessa poimimaan lapsenlapsensa hoitoon jos multa ei toi multitasking oikein onnistu. Tosin taitaa mennä niin, että tuore mummo tulee kaappaamaan lapsen vaikkei sillä (tai no mulla) mikään hätä olisikaan.

Tämän kaiken (ja kampaamoreissun, jalkahoidon, manikyyrin ja miljoona muuta tempausta) kätevästi mahdollistaa tuo tuleva veronmaksaja. Hän kaikessa viisaudessaan päätti viime viikolla että imetys on sou lääst siison, ja nauttii saman nesteen mielummin pullosta sivistyneesti. Mikäs siinä, mun kädet vapautui ja Keittiömestari nauttii kun saa laatuaikaa lapsen (ja tuttipullon) kanssa. Hiukan tietysti työllistää tyhjennellä maitotiskiä, mutta toistaiseksi siihen on virtaa riittänyt. En nyt mitään paineita ota, kun tuo on purkkimaitoa saanut ekoista päivistä lähtien, ja jos siihen joutuu kohta kokonaan siirtymään, niin olkoon niin.

Olipahan taas tajunnunvirtaa, ihana kuitenkin jotain kirjoitella. Nyt kun saan taas rauhassa toteuttaa itseäni vapaasti ilman Keittiömestarin niskaan hengitystä, palailen linjoille varmasti tiheämpään. Joskus ehkä jopa asian kanssa.

2 kommenttia:

  1. Ah, kotiäitiyttä ilman selän takana hengittäjiä. Kiva kun palailet. asian kanssa tai ilman :)

    VastaaPoista
  2. 7 tuntia, jee! Ja elämä tuntuu heti paljon arvokkaammalta asialta.

    -Veela

    VastaaPoista