lauantai 31. joulukuuta 2011

Vuosikatsaus

Olen näemmä vuosina 2009 ja 2010 tehnyt meemin avulla katsausta elettyyn vuoteen, mutta nyt kun lueskelin niitä kysymyksiä läpi, toetesin että vastaukset tulee kiertämään kehää.
Joten tässä odotellessani että Keittiömestari saa meille pizzaa aikaiseksi voisin suorittaa vapaamuotoisen analyysin menneestä ja lupailla sen jälkeen tietysti turhia.

Mitkä sitten oli ne The-Jutut vuonna 2011?
Arvaako kukaan? Ei varmaan, joten kerron itse. Painonnousu, huonot yöunet ja turhautuminen lienee parasta tässä vuodessa. Palkinto kuitenkin pokataan vasta ensi vuonna. Joten se siitä.
Kaikesta huolimatta suurin ponnistus oli muuttaa Keittiömestarin kanssa kimppaan. En oikein tiennyt mitä odotin, mutta olensilti onnistunut kokenut onnistumisia ja pettymyksiä tässä yhteisasumisessa sellaisissa asioissa joissa niitä vähiten kuvittelin tulevan vastaan. Onneksi Keittiömestari on vanha kettu näissä jutuissa, eikä se pahemmin hötkyile suuntaan eikä toiseen kun meikäläinen menee pitkin seiniä milloin ilosta, milloin surusta.
Pinnallisissa asioista mainittakoon, että vapun jälkeen kävin all-time-low-lukemissa painon kanssa, ja pääsin realistiseen tavoitepainooni (epärealistinen olisi ollut siitä vielä -7-8kg, mutta se olisi vaatinut jo ponnisteluja 26 tuntia vrk:ssa, mikä olisi ollut, noh, epärealistista?).
Vuosien haikailun ja tavoittelun jälkeen oli myös treffit sovittuna plastiikkakirurgin kanssa lokakuulle, tarkoituksena pienentää tuota rintamalinjaa. Se nyt jäi kuitenkin toteuttamatta mutta tohtorin kanssa oli puhetta ettei PaavoBirgitta ainakaan hyvää rinnoille tee imetti tai ei, joten pääsempähän sitten korjailemaan etuvarustusta kerralla kuntoon (joskus).
Bloggailu hyytyi ihan kiitettävästi yhteenmuuton jälkeen, mutta kuten Feeniks lintu nousee tuhkastaan, näyttä siltä että meikäläinen parantaa tahtiaan koko ajan.

Entäs ensi vuonna sitten?
No ainakin äippäloman se osuus jota vietän yhtenä kappaleena, tulee varmasti lisäämään postauksien määrää. Kun ei oikein nytkään jaksa hirveästi hillua, ja sittenhän mulla on kaiket päivät aikaa kun tuo yks on töissä ja mä saan olla yksin (voi että, ne töissä luulee että lasken jäljellä olevia päiviä siihen että PaavoBirgitta ulkoistuu, oikeasti lasken päiviä siihen että saan herätä rauhassa, keittää aamukahvit ja lukea hesarin kenenkään keskeyttämättä..) Aion myös parantaa kuten sika juoksuaan kommentointia, tosin se tulee olemaan helppoa kun nykyisellään ei juuri kommentoi kuin omaan blogiin, jos sinnekään. En edes keksi miksi en saa avauduttua muiden kommenttilootiin, vaikka itse tykkään saada palautetta ja lukea muidenkin blogien kommentteja.
No sitten on tietysti se itsestäänselvyys, yrittää ulkoistaa PaavoBirgitta jossain kohti, mieluiten vielä suurin piirtein suunnitellulla aikataululla. Eli ennen kesää (terkkuja vaan Keittiömestarille..).
Niin ja sitten ensi vuonna tähän aikaan olla jotenkin säädyllisissä mitoissa, en jaksa murehtia mistään lukemista vielä, kun en tiedä mihin lukemiin tulen päätymään. Niin haluaisin jo niin kovasti palata salille, ja kunnolla treenaamaan. Joskus ensi vuonna.
Ja tietysti olisi kiva jos Keittiömestarin kanssa olisi jatkossakin kivaa.
Johan tuossa tulikin taas tavoitteita, joten ei muuta kuin:

TODELLA ONNISTUNUTTA VUOTTA 2012 KAIKILLE!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti