perjantai 30. joulukuuta 2011

Ulosantini kaipaa ilmeisesti parannusta

Mä en aina vissiin ihan osaa ilmaista itseäni silleen kaunisti ja yksinkertaisesti, siis niin että mieskin ymmärtää. Välillä tulee kommunikaatiokatkoksia, koskien vaikka roskienvientiä, siivousta tai telkkariohjelmia. Sitten on niitä vähän isompia katkoksia, jotka ei vaan voi johtua aina musta.

Esimerkiksi eilen Keittiömestari silleen viattomasti kysyi että koskas tuon lapsen pitikään syntyä. Aluksi ajattelin, että siltä on vaan se virallinen päivämäärä hukassa, ja vastasin sille että monesko päivä.
Sen jälkeen samainen jannu kysyy ihan kirkkain silmin, että missä kuussa. No meikäläinen alkaa siinä kohti jo vähän haukkomaan henkeä, ja vastaa että helmikuussa. Helmikuussa jo, oli Keittiömestarin spontaani reaktio tähän, selvästi yllättyneenä että jakaantumista kahteen on tiedossa jo parin kuukauden sisään.
Oli sitten pakko kysyä että koskas isäntä sitten oikein kuvitteli jälkikasvua oikein tulevan? Joskus kesällä oli vastaus... Oli pakko vielä kysyä että minä norsuna sä mua oikein pidät, jos kerroin sulle juhannuksena olevani raskaana ja sun laskelmien mukaan tää syntyis kesällä ni tiineyshän kestäis sitten päälle vuoden?  Tai se fakta että mulla on pari viikkoa töitä jäljellä, kuinka aikaisin kuvittelit että jään oikein äitiyslomalle? Tai eikö mikään kello soi, kun meillä tönöttää makkarissa jo pinnasänky ja tulevassa PaavoBirgitan huoneessa on käynyt räjähtämässä joku lastentarvikeliike (siellä on levällään vaunut, ja sitterit, vaatteita ja muita härpäkkeitä sekä äitiyspakkaus), että tässä ikäänkuin saattaisi olla jotain syntymää tapahtumassa jossain välissä?
Vastaus oli yksinkertaisesti, että eihän näistä asioista mitään tajua, ja mullahan on siis täysin eri asia on kun oon alan ihmisiä.

Jep, sehän vaatiikin ihan koulutuksen että tietää tällaisen ihmistyyppisen nisäkkään olevan kantava keskimäärin se yhdeksän kuukautta. Tää tieto pimitetään peruskoulussa ja säästellään sitten syventäviin opintoihin. Jos käy lukion, siellä saatetaan vinkkasta miten niitä lapsia tehdään, muttei silti paljasteta kuinka kauan siitä peiton heiluttelusta menee siihen että junior on tullut tavalla tai toisella mahanahan läpi. Hohhoijaa.

Myönsi kuitenkin, että oli tänään saanut pomoltaan kyytiä kun kertoi että lapsi onkin syntymässä jo talvesta, eikä kesällä. Ei se pomo pahalla ollut sanonut, ja kaikki isyyslomat järjestyy kyllä kun Keittiömestari haluaa ilman sen kummempia ongelmia. Oli vaan kyykyttänyt Keittiömestaria siitä että tämä on niin ulalla, ja vissiinkin käskenyt huolehtia siitä etten rasitu tai jotain (tämän päättelyn tein siitä, kun en saanut kantaa toista kauppakassia, vaikka päivästä yksi on ollut selvää että kaikki työt jaetaan, ja jos ostoskasseja on kaksi, niin kumpikin kantaa yhden).
No pomo onkin nainen, sehän saattaa olla että Keittiömestarin mielestä nää tiineyskuviot pimitetäänkin vaan miehiltä...

6 kommenttia:

 1. Nauroin sisäistä huutonaurua, koska virallisesti vietän mykkäkoulua. Vaikeeta. :D

  VastaaPoista
 2. Haha! Eikä...no, hyvä että asia kirkastui KM:lle kuitenkin tässä vaiheessa. :O

  VastaaPoista
 3. Nollis, mä heiluin itekin sen huutonaurun ja huutoitkun välillä, mutta tyydyin järkytyneeseen mykistymiseen :D Niin ja anteeks että vaikeutin sun mykkäkoulua

  fcookie, Better late than never? Mutta onneksi tosiaan valkeni nyt, eikä esim sitten kun varsinainen synnytys on jo käynnissä!

  Acata, nauru pidentää ikää ;o)

  VastaaPoista
 4. Ei... voi hellanlettas ne miehet on kyllä joskus niin suloisia kun ajattelevat kaikesta että "no sitten joskus". Mä jotenkin veikkaan, että teille tulee vielä muutama vastaava epätietoisuudenpaljastumishetki eteen tässä matkan varrella. Koita jaksaa.

  VastaaPoista
 5. Jotenkin munkin sieluun on hiipinyt semmottis epäilys, ettei tää ollut vielä tässä :D
  Jännityksellä ja valmiiksi hiukan tuohtuneena odotan seuraavia käänteitä ja "yllätyksiä"..

  VastaaPoista