keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Kunhan kyselen?

Kuinka paljon puhtaasti vituttaa kun peruuttaa kuukauden vanhan auton metallitolppaan?
Mitä tekee peruutustutkalla jos se ei havaitse asioita jotka jää peileistä katveeseen?

Minkä saa lääppiä -kortin oon vetänyt pakasta, kun tuntuu että tällä viikolla kaikki ovat vonganneet että saisivat lääppiä mahaa? Mikähän siinä muuten on että se ärsyttää niin paljon?

Jos joskus kuukausi/kaksi sitten ärsytti sana masu paljon, miksi se nyt aiheuttaa spontaanin puistatuksen?

Miten voi väsyttää näin paljon? Vaikka hemoglobiinikin on jo jonkun verran palautunut romahduksesta (150>100), väsyttää silti niin että vesi valuu silmistä. Ja närästää niin että luulen hetkittäin kärsiväni sydäninfarkista.
Kuka väittää että raskaus on naisen parasta aikaa?

30-kymppisiin on enää pari viikkoa aikaa, mitähän sitä vonkaisi Keittiömestarilta? Se on tuossa jo pari viikkoa kärttänyt mitä haluan lahjaksi, ja kumpikin tietää että spontaani kekseliäisyys ei kuulu herran vahvuuksiin. Eli jotain tarvitsee keksiä että kotirauha säilyy.
(äipältä vonkasin viikonloppuhesarin)

Mitenhän sitä juhlistaisi tuota ikäkriisin aiheuttajaa? En halua että muutenkin jo traumainen päivä vain valuu ohi, ja haluan sitä jotenkin juhlistaa. Kakkukahvit kavereille on vaan jotenkin tylsä idea.

Missähän se Keittiömestari muuten kuppaa, haluan ruokaa? Mulle on luvattu lohdutukseksi auton määlläämisestä jo ravintolaillallinen paikallisessa mäkissä.

3 kommenttia:

 1. Voi sua. Syvä osanotto auton puolesta + ylenmääräisestä lääpinnännästä. Mulla yks työkamu oli tänään melkoisen vinkee näky, kun hää keräs 5 kk -maha tomerasti pystyssä perjantaipulloarvonnan rahoja. :D

  VastaaPoista
 2. Mun kaveri oli saanut mieheltään synttärilahjaksi maastonvärisen sadeviitan, josta saa askarreltua metsässä myös laavun. Ja ei, ei ole eräihmisiä tämä kaverini.
  Kyllä se KM varmasti pistää paremmaksi.. siis oikeasti paremmaksi.

  -Veela

  VastaaPoista
 3. Olisit vetäny sitä metallitolppaa turpaan ja huutanu pää punaisena, että mitäs seisoit siinä?!

  VastaaPoista