maanantai 22. elokuuta 2011

Töihin paluu

Ensimmäinen työpäivä loman jälkeen takana, ja nyt on sellainen olo etten koskaan millään lomalla olisi ollutkaan. No ei vaineskaan. Töihin paluu oli pelättyä ja panikoitua helpompi, sillä tältä päivältä oli peruuntunut yksi astetta puuduttavampi, anteeksi tietellisempi, palaveri. Joten tämä päivä meni lukiessa kaikki 137 loman aikana tullutta sähköpostia. Tai mä niitä kaikkia lukenut, luokittelin postit parhaani mukaan luokkiin "kesken", "lue kun ehdit" ja "tämä olis parempi olla tehtynä jo eilen!". Pyrin ettei postissani koskaan ole kahta oita viimeisen luokan edustajia enempää, mutta tänään niitä tuli viisi. Siis vaikka kuinka yritän, työmaailma ei näytä pysähtyvän sillä aikaa kun meikäläinen lomailee. No huomenna sitten uudella iskulla painimaan kesken olevien hommien kanssa.

Ehdin tälle päivälle myös tehokkaasti juoruilemaan ja päivittämään viimeisimmät kuulumiset viimeiseltä neljältä viikolta. Yhdet kihlat, yksi ero. Niin ja sitten tietysti se yhden einarin raskaus! Kerroin tilanteesta pomolle heti aamusta, ja sovittiin että juttu jää meidän keskiseksi. Ehdin viime kerralla jo myös kertoa pomolle, enkä kadu hetkeäkään. Eipähän tarvinnut sitten petästä selitellä menemisiään monellakaan sanalla. Ja pomo kiitteli luottamuksesta, lupasi olla potkimatta -heti- nilkkaan jos Kirsu vaikuttaa hyytyneeltä.

Tämä viikko menee työnteon opetteluun, ensi viikosta lähtien on sovittu sammakkotreffit (=vesijuoksua) ja itse asiassa yksi salikertakin. Tarttis vissiin kehitellä uutta saliohjelmaa, jotenkin tuollainen suoni päässä pullottaen treeni jota olen viime aikoina (höh, kuukausi sitten) tehnyt ei kuulosta oikein toimivalta. Käsiä ja jalkoja, selkää ja rintaa ja kylkiä ja vatsaa, eli koko settiä mielelläni kuitenkin treenaisin. En vaan tykkää yhtään niistä miljoonan toiston sarjoista pienillä painoilla? Täytyy ehkä jakaa treenit pattereihin, mutta jos en tykkää miljoonasta toistosta, en tykkää pattereistakaan. Ai minäkö vaikea?

Nyt ukkostaa. Olen ihan varma että salama iskee meikäläiseen jos surffaan ukkosella netssä, taidan painua lukemaan kirjaa. Nukkumasakin hiipii tänään varmasti ajoissa, viime yö meni levottomasti pyöriessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti