torstai 18. elokuuta 2011

Ja taas meni viikko

Oho. Ei ollut tarkoitus. Viime viikonloppuna pähkäilin että mitähän kivaahausjaamukavaa sitä keksii vikalle lomaviikolle. Ratkaisuna oli hypätä rapean ranskalaisen ratin taa ja körötellä Seinäjoelle moikkaamaan ystistä. Niin ja sen toissapäivänä 6 viikkoa täyttänyttä tytärtä.
En sitten reissun päältä viitsinyt päivitellä vaikka uusi tulokas olikin vallannut "mun" huoneen ja mä nukuin työhuoneessa.

Onneksi lähdin, sillä jo viime viikonloppuna tuli nähtyä painajaisia töihin menosta. Ahdistaa niin maan turkaleesti, varsinkin nyt kun virallisia lomapäiviä on jäljellä enää huominen. Sitten on normi viikonloppu ja maanantaina tarvitsee palata hullunmyllyyn jota työpaikaksi kutsutaan. Muuten voisi olla ihan jees, jos saisi vaikka rauhassa palautua työrytmiin pari päivää. Mutta jo viime keväänä kävi selväksi että tästä syksystä tulee eri tiukka, ja ennen lomaa jouduin jo sopimaan kokouksia ynnä muuta palaveria jo heti maanantaille. Ahd-ahd.
Mutta onneksi pari päivää pää sai lomaa ennen lopullista työahdistumista. Nyt pitäisi keksiä vielä jotain pientä ohjelmaa loppuviikoksi, tai saavutan mielenterveyden (olematonta ei voi oikein menetääkään?). Ehdotuksia?
Haasteen tekemisen keksimiselle tekee sen, että olen autotta. Keittiömestari pöllii multa rapean ranskalaisen, sen oma auto ilmoitti sopimussuhteen rauenneen, tai ainakin tarvitaan jotain laatuaikaa ja herkkää hoitoa ammattilaisten osalta. Huolto on kuitenkin vasta maanantaina, ja Keittiömestarilla on viikonloppu töitä. Ja lähes 50km työmatkaa yhteen suuntaan. Että olin silleen reilu ja lupasin että saa mun auton.

Meille tulee tänään astianpesukone. Wu-Huu! Jotenkin toi tiskaaminen on ollut meitsin nakki, kun toinen on ensin liannut meille kummallekin ne ruoanlaiton merkeissä. Näemmä Keittiömestarilla on periaatteita, ei ole näinä viitenä päivänä sitten viitsinyt tiskata omia tiskejään. Ruokaa on kuitenkin tehty. Oli oikein mukava tulla kotiin ja keittiössä törmätä astiavuoreen. Höh.
Olkoon kerpele! Odotan että Keittiömestari saa viritettyä koneen ni päästäänpähän sitten kokeilemaan tuleeko puhdasta vai ei.

3 kommenttia:

 1. Tuttu tunne... Mulla oli kans kauheet angstit, pelkotilat ja asennevammat, mut hyvin sitä taas solahti tohon työmoodiin ja 37,5 tunnin sijaan tällä viikolla tuli töissä vietettyä reilut 50 tuntia... :/ Muista sit mennä PB:n ehdoilla, vaiks oliskin rankka syksy, niin teitin täytyy muistaa säästellä voimia. :)

  VastaaPoista
 2. Kuulin viisaan tädin sanovan radiossa että töihinpaluu on prosessi, siitä se sitten vähitellen lähtee.

  Ikään kuin olisin jostain kuullut/lukenut, että astianpesukonetta asentamaan pitää pyytää putkimies, muuten astianpesukoneen aiheuttamaa mahdollista vesivahinkoa ei korvattaisi kotivakuutuksesta. Ehkä tämä on vanhaa tietoa eikä pidä enää paikkaansa. Mutta onnittelut uudesta koneesta joka tapauksessa, se tekee elämästä niin paljon helpompaa.

  VastaaPoista
 3. Acsu, tässä kohti työpäivää loma on enää haalea muisto.. Ei tää nyt ollutkaan niiiiin kamalaa :D Täytyy yrittää muistaa että toi IsoPieru on mukana, vaikka tälllä hetkellä se ei itsestään merkkiä annakkaan..

  Maukka, juu varsinainen prosessi tämä onkin, pitäisi kuulemma ekalla viikolla tehdä vain pari päivää töitä että orientoituu kunnolla ja rauhassa, mutta samoilla tuskilla titaa mennä koko viikko :D
  Mäkin olin kuullut tuon pesukone/vakuutus jutun, mutta edellisen kämpän kohdalla sitä selvitin vakuutusyhtiöstä ja mun vakuutus kattaa kyllä mahdolliset probleemit mikäli on vaan käytössä se kaukalo johon kone tulee, ja että on käytetty uusia/koneen mukana tulevia/ suomessa myytäviä letkuja ja liitosjuttuja.

  VastaaPoista