maanantai 11. huhtikuuta 2011

Tuskaa ja kärsimystä

Heräsin päikkäreiltä justiinsa, olen tainnut nukkua öö 4 tuntia? Jaa että univelkaa vai? Taitaa kroppa olla myös vaan väsynyt, kun jotenkin unohtui viime viikolla pitää se lepopäivä. Tai no lauantai oli melkein lepopäivä kun kävin nilkuttamassa vaan reilun puolen tunnin lenkin. Varvas, eli sitä myötä päkiä, eli sitä myötä polvi ja lonkka on edelleen vajaakuntoinen. Kaveri neuvoi lauantai-aamuna miten voisin kokeilla teipata tuota varvasta ja pitihän sitä käydä testaamassa. Melkein hyvin se toimikin, ja sen kunniaksi kävin eilen illalla sitten ihan kunnolla lenkillä. Vähän tuo varvas kenkkuili ja turposi, mutta kantoi hyvin kun malttoi pysyä kävelyssä. Yöllä en sitten lonkkasäryn vuoksi nukkunutkaan ja tänään kävely on ollut tuskaisampaa kuin taas monena edeltävänä päivänä. Kannattiko? Kyllä, psyykeeni tarvitsi lenkkeilyä (ennen kaikkea hyvässä seurassa, sain marmatettua maailmantuskaani kaverille hartaudella).
Joten tänään sitten lepopäivä.

Miten muuten menee? Kiitos kysymästä, ei tässä muuten kummempia. Haluaisin sanoa että Keittiömestarin kanssa menee taas paremmin, mutta kun sanoin niin viimeksi alkoi se möläyttelemään ihme juttuja. Mutta jos tehdään niin, etten sano suoraan mitään, ja kiinnostuneet voi sitten lukea rivien välistä? Ovelaa, eikö totta?
Olenko muuten huono tyttöystävä, kun odotan kuin kuuta nousevaa että Keittiömestarilla alkaa tämän kesän kausihommat? Ne on reipasta vuorotyötä, ja iltapainotteista. Se on nyt tämän talvikauden ollut hommissa joissa työaika sijoittuu virka-aikaan kuten allekirjoittaneella ja olen kärsinyt salaa kaksinkertaisesti. Ensinnäkin treeni on kärsinyt, kun on ollut kiire kotiin ja Keittiömestarin kylkeen, ja kärsinyt kun en ole viitsinyt viikonloppuisin lähteä treenaamaan kun toinen höpöttää jostain yhteisestä laatuajasta. Missä on mun laatuaika? Saattaisin jopa väittää että osa näistä meidän talven kähinöistä johtuu mun purkautumattomasta adrenaliinista. Mutta kohta saan treenata rauhassa, ja viettää sen jälkeen laatuaikaa Keittiömestarin kanssa niin että sitä oikein odotan.

En muuten viime viikolla käynyt koin kolmena päivänä vaa'alla, outoa. No paino olikin koholla, ei paljon napannut tuijotella niitä lukemia. No tällä viikolla aloitetaan lukemasta joilla on aloitettu kolme edellistäkin viikkoa. Ai mikä jumi...

3 kommenttia:

 1. Kade olen laatuajasta, nauti nyt tyttö hyvä ;)
  Et muuten ole ajatellut työterkkarille varvasta viedä..?

  VastaaPoista
 2. Kai sitä pitäis nauttia, mutta perus pessimistinä löytää jotain naristavaa asiasta kuin asiasta?

  Jos mä vien varpaan, tarvii mennä ite perässä :D, mitäpä se voisi muuta sanoa kuin että juu-u, kipeä näyttää olevan.. No täytyy katsoa, jos sitä vilauttais jollekkin valkotakkiselle.

  VastaaPoista
 3. Mä odotan nykyään kesäisin kiekkokauden alkua kuin hullu puuroa. Enkä pelkästään oman, lievän ja kieroutuneen harrastuneisuuteni takia, vaan nimenomaan siksi, että muiden totisemman harrastuneisuuden takia vapautuu monena iltana laatuaikaa aivan itselleni, henkilökohtaiseen käyttööni. Luksusta.

  -Veela

  VastaaPoista