lauantai 28. marraskuuta 2009

Liikuntalukujärjestys

Tämä viikko on ollut liikunnan puolesta huononpuoleinen. On väsyttänyt, vatuttanut ja kaikkea muuta. Välillä pitää muistaa levätä, ja kerätä angstia niin jaksaa taas seuraavalla viikolla tsempata. Tässä mun perus-liikuntalukujärjestys. Viikko menee yleensä näin:

ma - sali, kestoltaan n 1 tunti

ti - vesihölkkä, 45min (aamulla ennen töihin menoa, työlaverin kans. Ei kyllä varsinaisesti juosta, mutta ei kyllä kellutakkaan pelkästään)

ke - sali, taas n tunti

to - vesihölkkä, 45 min aamulla ja bellyfit 1 tunti illalla

pe - sali, tunti edelleen

la - yleensä sali, saattaapi olla myös lepopäivä

su - yleensä lepopäivä, ehkä köpöttelyä siskon kanssa. Enemmin auttaa mielenterveyteen kuin fyysiseen, mennään sen verran rauhassa mutta pääseepä avautumaan murheistaan.

* näiden lisäksi yritän käydä kaverin kanssa 1-3 kertaan lenkillä, vedellään semmonen about 6km reiluun kolmeen varttiin. Ylä- ja alamäkeä riittää.


Tälläiselllä setillä mennään siis täällä. 8 kertaa 10stä viikkoni on tuollainen, välillä tulee sitten viikkoja kuten nyt jolloin oon vaan käynyt salilla x1, lenkillä x1 ja bellyfitissä x1. Jollain toisella viikolla meneekin sitten kovempaa ja saatan käydä salilla vielä tuon 3-4 kerran lisäksi x1.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti