perjantai 27. marraskuuta 2009

Kuinka yksi puhelu voi pilata perjantain?

Selvästi tämä mun blogaaminen keskittyy yleiseen whinetykseen. Tai sitten olen kerrankin löytänyt väylän purkaa itseäni. Interwebissä saan avautua rauhassa ilman että menetän IRL kaverit. Ja ennenkaikkea voin avautua irl kavereistani. Exellent...

Tänään nimittäin tapahtui taas jotain mikä ärsyttää mua suunnattomasti. Tämä asia tapahtui muutamassa minuutissa ja edelleen (yli 3 tuntia myöhemmin) aiheuttaa mussa tuhahtelua. Pieni ja harmiton tokaisu puhelimessa ja multa meni vati niin nurin että Arabian leimat näkyy kuuhun asti. Kiertelenkö kankeilla mielikuvilla vielä hetken, vai siirrytäänkö jo asiaan?
Kaveri soitteli tuossa ja kysyi kahville, no tämä ilta on buukattu joten ehdotin huomista. Mulla ei ole kummempia huomen (paitsi kampaaja, vihdoin sain varattua ajan). Vastaukseksi sain jotain josta pyrin antamaan mahdollisimman suoran lainauksen: ” No ei mulla mitään pitäis olla, jos kaverit ei sitten keksi jotain, katellaan huomen.” Varmaan ehkä noin 97% ihmisistä pitää tuota ihan normaalina vastauksena. Mutta mua ärsyttää siinä
a) voisitko ehkä itse päättää omasta ajastasi kavereittesi sijaan?
b) jos sulla ei ole mitään suunnitelmia ni voitaisko nyt lyödä lukkoon sitten kahvihetki tms huomiselle ja ehkä jopa kellonaika?
No way, eihän sellaista voi tehdä, jos vaikka tulee jotain mielekkäämpää eteen...

Äh. Ärsyttää suunnattomasti. Miksi ei voida sopia asiallisesti ennakkoon tapaamisista, vaikka olenkin spontaani ja koen yllätykset päänsääntöisesti positiivisiksi arvostan myös omaa vähäistä vapaa-aikaani niin paljon että haluaisin vähän etukäteen sitä suunnitella. Noh, huomenna on uusi päivä jos vaikka paistaisi aurinko ja olisin paremmalla tuulella.

Tarkkaavainen lukija varmasti lukee rivien välistä että tarinassa aiemmin esiintynyt ”kaveri” on vastakkaista sukupuolta ja allekirjoittaneella on erinäisiä tuntemuksia tarinan ”kaveria” kohtaan. Allekirjoittanut ja tarinan ”kaveri” ovat hiukan ulalla siitä kuinka kaverisuhde onkin hiukan muuttunut ja latatunut erilaisilla tunteilla tätä nykyä ja saattavat kokeilla parisuhdetta. Ehkä.
Tällä asialla saattaa olla osuutta hermostumiseen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti