maanantai 4. toukokuuta 2015

Märkää.

Huoh. Mikä kokovartalo väsymys. TuVen virus tarttui minuun, ja kaatoi totisesti punkkaan. Pientä lämpöä, yskää, nuhaa ja kurkkukipua. Normisetti. Sillä lisällä että iho oli kosketusarka ja silmät valonarat, joten telkkaria ja/tai muita päätteitä ei olla lähes viikkoon katsottu. Onneksi Keittiömestarilla oli pitkä vappuvapaa, välikuolo olisi muuten korjannut.

Jälkitauti saldona TuVella märkäinen korvatulehdus toisessa korvassa. Toinen putkikin kolahti pois, toinen roikkui vielä märkäisessä kalvossa. Odotellaan spontaania poistumaa. Mukavasti tässä onkin taas kahden kuukauden sisällä jo toinen tulehdus. Sovittiin silti että odotellaan kesän yli jatkojen suhteen. Sillä kesällä on tauteja muutenkin vähemmän, ja nyt on TuVella sitten mahdollisuus muljata vedessä miten tahtoo eikä ole vaaraa vaikka korviin roiskuisi vettä. Ja tietysti elän toivossa että tyttö kasvaisi kesän aikana sen verran että anatomia muuttuisi paremmin korvia tuulettavaksi.
Toisaalta, putket pysyi melkein puolitoista vuotta ja sinä aikana oli tositositosi vähän mitään muutaman päivän nuhia enemmän. Että jos näyttää siltä että uudelleen putkitus kannattaa lääkärin mielestä, en käy vasta hankaan.

Itse sen sijaan nautin jälkitautina ilmeisesti poskiontelotulehduksesta. Nenäkannua olen koko ajan käytellyt, ja se on helpottanutkin. Tosin itse toimenpide tekee tällä hetkellä kipeää -ällövaroitus- sillä kannutellessa nenästä tulee sellaisia kiinteitä massoja jotka sattuu ulos tullessaan.
Tänään kömmin töihin ja istuin koko päivän aurinkolasit päässä, sillä silmiin sattui edelleen. Kohta varmaan pitäisi jo harkita lääkäriinkin menoa?
Sitä ennen on pakko mennä nukkumaan.

1 kommentti:

  1. Mars mars lääkäriin!
    Ja pikaista paranemista talouden molemmille naisille.

    VastaaPoista