tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kuule keiju tai peikko, mee sinne mistä tulitkin!

Musta tuntuu että joku ylempi taho kettuilee mulle. Tuon lapsen kautta siis. Pikkuhiljaa alkaa nää allergialinjat hahmottumaan (pilkkomaton lehmänmaito ja eläinpöly näyttää olevan ne pääviholliset) ja tytön vointi korjaantumaan, iho ja vatsa paranee. Sitten voiskin vaikka paiskata turvonneilla alaikenillä ja mystisillä huutoraivareilla, yhdistettynä hurmaavaan litratolkulla tulevaan kuolaan. Että jee, hampaita. Olisi voinut se hammaskeiju pysytellä omassa metsässään peikkopoikaystävänsä kanssa vaikka kuukauden, niin oltaisiin (tai no mä olisin) saanut kuittailtua hiukan univelkoja uutta rypistystä varten. Toisaalta, tää menee vähän samoilla tuskilla. 
Onnea vaan lapsettomalle siskolleni joka lähtee meidän kanssa juhannuksen viettoon mökille, yritin kyllä valmistella että parhaat unet varmaan saisi autossa, mutta en ole varma uskooko tuo. 

Keittiömestari jäi viime viikolla lomalle, lomailee vielä juhannuksen yli. Vähän tuli mulle yllätyksenä tää loma, jotenkin luulin että lomailee vasta syyskuussa? Mutta ilmeisesti silloin sitten uudestaan. Ehkä olisi taas petrattavaa kommunikaatiossa? Vaikka ei sen puoleen, muuten menee mukavammin. Varmaan yksi syy on TuVen elämän hetkellinen helpottaminen, mäkin pystyn taas ehkä keskustelemaan jostain muusta. Ollaan otettu tavaksi katsoa vanhoja mustavalkoisia elokuvia pitkin alkuyötä (täällä kukaan nuku kuitenkaan), ja tulee ihan styylauksen alkuajat mieleen kun paljon katsottiin leffoja. Nostalgiaa ja silleen.

Koska Keittiömestari on kotosalla, pääsin viime viikolla salille neljästi. Olipa luxusta. Tuntuu että pikkuhiljaa alkaa jonkinsortin lihasmuisti palautumaan, treenit menee perille. Aloittelin tuossa pikkuhiljaa treenaamaan vatsojakin, tuntuu että pakki on palautunut kokonaan. Ei sen puoleen, eipä se mikään kisakireä lähtöönkään ollut :)

Taidanpa yrittää taas päivittää tuota lukemieni blogien listaa, jostain syystä se takkuaa. Edelleen.
En edes yritä palata blogin pariin ennen juhannusta ja mökkiseikkailua, joten hyvää juhannusta kaikille pöly- ja muille palleroille! 

3 kommenttia:

 1. Kiva, kun päivitit meidät ajantasalle. :)

  Ja oikein hauskaa juhannusta ! Laita TuVelle venhänalkioöljyä nahkaan niin pysyvät hyttyset loitolla. Ja ihokin tykkää. Niin, ja voi sitä öljyä käyttää aikuisillakin. Monessa eri tarkoituksessa... ;) ;)

  VastaaPoista
 2. Mie oon tullu siihen tulokseen, että ne univelat kuitataan sitte ko kakrut on rippileirillä tai armeijassa. Tosin siitähän ei takuuta ole että kumpaakaan enää siinä vaiheessa on olemassa ku kakrut on sen ikäsiä.
  Odotettavissa on vielä hampaiden puhekamisia x monta, tuttipullosta vieroitus, valvotut yöt ku TuVe oppii konttaan/käveleen ja ei malta nukkua sen takia jne jne. Eikä piristäkki kummasti;)

  Ja se uhmaikä. Meillä ei esikoinen tajua, että senki voi lopettaa jossain vaiheessa. Tai siis toiset lopettaa sen, mutta meillä on viimeisin 3-v uhma kestäny jo puoli toista vuotta. Viisaat on sanonut että murrosikä on helpompi ko esikoinen on nyt niin....uhmakas. Mene tiedä. Epäilen...

  Rentouttavaa juhannusta!

  VastaaPoista
 3. Nollis, hyvä että kuulumiset kelpaa, on tässä ollutkin vähän huonoa omatuntoa kun en oo täällä jutustellut.. Vai vehnänalkioöljyä, hmm. Täytyy panna korvan taa.

  Kiiperi, kivasti piristi ja lohdutti :D
  Mun kummityttö oli raivotar jo taaperona. Nyt 12-vuotiaana kun teinittely nostaa päätään... no sanotaanko että sääliksi käy vanhempia! Että tsemppiä vaan :D

  VastaaPoista