torstai 7. kesäkuuta 2012

Apua, tyttäreni on tohottava flirtti!

Tulee Keittiömestari olemaan ongelmissa vielä tulevaisuudessa jos nykymeininki jatkuu. En tiedä olenko täällä kertonut, mutta TuVe on ihan mahdoton miesten perään (tulee äitiinsä, kröhöm). Hymyilee kuin Naantalin aurinko ja sen jälkeen painaa leuan ikäänkuin rintaansa. Kyllä te tiedätte, silleen kuin vanhoissa suomi-filkoissa flirttaillaan. Ihan kuka tahansa perus pultsarista lähtien käy uhriksi, kunhan vain suo edes puolikkaan katseen TuVelle . Siis mies, ei esimerkiksi lyhyttukkaiset naiset. Joku roti.
Että ei ainakaan vierasta. Vielä.

Jos isänsä on pulassa tulevaisuudessa, meikäläinen on nyt. Hitto mitä tohotusta ja viuhtomista tuon tytön yöt on!  Siihen kun vielä lisätään kutiava ihottuma on levottomien öiden soppa valmis. Noin ilta kympistä jonnekkin kahteen asti saattaa nukkua rauhallisesti, sitten alkaa heiluminen ja huitominen (ja raapiminen). Jota jatkuu stten aamuun asti. Hetkeksi saattaa rauhoittui jos nostan pinniksestä viereeni ja rajoitan tytön vapautta pitämällä käsistä kiinni, mutta heti kun ote heltiää (itse nukahdan) alkaa uudet huitomiset. Mahalleen pyöräytys aiheuttaa raivarit, ja niin tekee myös kapaloinnin yritys. Veikkaan että touhu liittyy jotenkin joihinkin uusiin taitoihin, jalkojen ja käsien heiluttamista pitää treenata yölläkin. Toinen kurjempi vaihtoehto on, että kutinat ja muut allergiavaivat vaivaa niin, ettei vaan kykene rauhoittumaan. Vaikka nyt kun kortisonikuuri on taas päällä näyttää iho päälisin puolin melko rauhalliselta. Ja poski tuntuu silittäessä persikalta. Noh, ensi viikolla taas linjat lääkärille. Saas nähdä kokeillaanko maidotonta vai otetaanko lisää testejä.
Mutta vauhtia ja onneksi vaarattomia tilanteita kun riittää yöt läpeensä korvan juuressa, en oikein saa kunnolla levättyä. Siispä mietin jos nakkaisi tytön omaan huoneeseensa nukkumaan, joko itkuhälyttimen kera tai ilman.

2 kommenttia:

  1. Hei, kokeile tytölle voidetta nimeltä Physiogel!! Löytyy ainakin yliopisto-apteekeista! Voide on helposti levittyvä ja riittoisa ja on kehitetty erityisesti kutiavalle iholle (samasta tuotesarjasta löytyy halvempi voide, josta puuttuu kutinaa lievittävä ominaisuus, eli kurkkaa selosteesta, että otat oikean, sen vähän kalliimmaan tuotteen)! Mulla on atooppinen iho ja tuon avulla sain yörauhan! 50ml puteli maksaa 17€, mutta tosiaan riittää melko pitkään eikä hinta ole paha, kun miettii, että se voi tuoda avun sun vauvalle. http://www.physiogel.fi/tuotteet/anti-itch/physiogel-ai-creme-voide.html

    VastaaPoista
  2. Tattis vinkistä Toppis, täytyy tutustua tuohon. Jos sais vaikka neuvolalääriltä reseptin ja vähän edukkaasempaan hintaan? Vaikka ei 17e oo paha hinta kutittamattomuudesta!

    VastaaPoista