perjantai 29. kesäkuuta 2012

Ajantappoa

Varmin tapa saada itkuhälytin vilkkumaan on avata blogi. Haluisin lähteä kauppaan, mutta ajatuksissani lykkäsin jälkikasvun parvekkeelle päikkäreille enkä henno toista sieltä mukaan kiskoa kun makoisasti nukkuu. Keittiömestarikin nukkuu. On sairaslomalla kun käsi hajosi, valvoskellut monta yötä sitä ennen melko tuskissaan. Lääkäriltä sai hyvät mömmöt, nyt vetää unta palloon neljättätoista tuntia. Oli vissiin univelkaa kertynyt.
Ei herännyt vaikka punatukkainen äärimmäisen timmissä kunnossa oleva ja kauniisti päivittynyt postimies soitti kahdesti. Ovikelloa. Toi jonkun paketin Keittiömestarille. Olenko muuten kertonut että TuVella on punertavat hiukset? Vaikka äiti on läpiblondi ja isä lähes mustatukkainen...

Kävin keskiviikkona salilla. Sellainen noin 50-60 vuotiaiden leidien porukka mukavasti ääneen paheksui kun salille tullaan pullistelemaan. Nämä leidit siinä istui kaikki omilla jumppapalloillaan ja juoruilivat, kun mä tulin lämmittelemään. Tein ihan tavallisia vatsarutistuksia ja punnerruksia (ns tavallisa, polvet ei kestä naisten versiota) lämmittelyksi. Ilmeisesti pullistelin heille. Koska oltiin ainoat neljä henkilöä koko salilla. Meinasin sanoa muutaman valitun sanan, mutta sitten ajateelin että olkoon. Ja pullistelin kahta kauheammin. Siitä agressioissani teinkin sitten parhaan treenin jTs (jälkeen TuVen syntymän). Että kiitos leideille joita häiritsee punainen naama ja hikinen selkä kuntosalilla.

Treeneistä semmosia terveisiä, kulkee taas aika kivasti. Mutta olisiko raskaus jättänyt jälkensä, kun en millään saa tuntumaa alavatsan lihaksiin saati kylkiin. Muutenkin keskivartalo treeni on aika hukassa. Tarttis jotain vinkkiä. Varsinkin kun tuo vatsanalue on se löysin paikka niin olisi kiva saada sitä vähän kurottua kasaan, huutelee harmissaan Kirsu.

Taidankin keittää kahvit, kun tää blogin avaus ei heti tuottanut tulosta. Tuore kahvi tekee sen myös aika varmasti. Jos toinen kahvinkeittokierros saisi Keittiömestarinkin heräämään horteestaan. Vaikka onnellisena tuo tuntuu makkarissa kuorsaavan.

Oikein sellaista leppoisaa ja nauruntäyttämää viikonloppua kaikille.

2 kommenttia:

 1. Mulla kans tosi hankala saada tuntumaa vattaan, olisko sektiolla sormensa pelissä tässäkin asiassa? Syviä vatsoja oon vaan yrittänyt kovasti tehdä ja kotosalla ihan vaan "vedä napa sisään ja jännitä"- tyylisiä juttuja. Painojen kanssa en uskalla vatsoja tehdä ennen kun saan keskivartalon taas hallintaan. Kumma kyllä, mavet ja kyykyt kulkee ja pysyy hyvin kasassa huonosta vatsakontrollista huolimatta...

  Meidän tytöllä on muuten kans punainen tukka, vaikka mä oikeesti blondi ja isäntä tosi tumma..

  VastaaPoista
 2. Varmaan se on se sektio, kun niin paljon on tavaraa leikattu katki poikki?
  Samoja vatsan sisään vetoja täälläkin tulee tehtyä (varsinkin julkisilla paikoilla kun maharöllö häiritsee ;o) )

  Se on sitten postimies käynyt teilläkin punaisen tukkansa kanssa :D

  VastaaPoista