perjantai 18. toukokuuta 2012

Sulle Jesse, mulle... Mikko?

Heh. Niin se "vanhakin" nuortuu. Aikoo kuulemma Nollis tehdä temput terävät Jesse Joensuun kanssa.
Täällä oli eilen kesken pelin tiimellyksen vähän samaa teemaa ilmassa. Keittiömestari katseli peliä TuVe sylissään, ja loppujuhlallisuuksissa Mikko Koivu oli ilman kypärää. Keittiömestari katsoo Koivua, sitten tytärtään ja sen jälkeen mua ja toteaa että meidän tytöllä ja Koivulla on täysin samanväriset hiukset.
Tais äiti paljastua. Johan tässä onkin kumpikin suku ihmetellyt mistä TuVen punaiseen taittava toffee-tukka on peräisin, ku isä on tumma ja äiti umpiblondi...

Eilen kävin riuhtomassa uudella salilla. Ei oikein toi only for ladies-konsepti vielä iskostunut mun päähän, kun paikassa oli kaksi pukuhuonetta, ja ovissa luki vaan "pukuhuone". Ei oltu sitten identifioitu että kumpaa sukupuolta, joten arvoin siinä ovella hetken ja päätin seurata yhtä mammaa. Vasta siellä salin puolella koin ahaa-elämyksen, täällä ontosiaan pelkkiä naisia. Sitten aloin miettimään että miksi kaksi pukkaria? No, täytyy vaikka ens kerralla käydä testaamassa se toinen.
Ajattelin aloittaa rauhallisesti, ja jumppailin sitten kaikessa rauhassa niillä härveleillä, enkä lähtenyt rikkomaan itseäni, vielä, vapailla painoilla. Jo on modernit vehkeet tuolla, laitteet laskee sun puolesta toistot? Saattaa kyllä olla ihan standardimeininki, ja mä olen vaan käynyt jollain vanhanaikaisella salilla. 
Ollaan muuten taas ikiaikaisen kysymyksen äärellä, millainen saliohjelma? Kerralla koko kroppa, vai 2/3-jakoinen? Kerralla koko kroppa olisi ehkä parempi, kun en voi olla ihan varma treenikerroista. No katsellaan. Himottaa kyllä päästä kunnon treenin makuun. 

5 kommenttia:

 1. :D :D
  Meikäläinen saa kyllä kohta syytteen kehdonryöstöstä, kun säkin täällä 'mainostat' mun suunnitelmia. :D

  Joo, koivu on tehnyt tepposiaan keväänä jos toisenakin... ;)

  VastaaPoista
 2. ;o)
  Tunnetusti koivu aiheuttaa monenlaisia oireita..

  VastaaPoista
 3. Voi ei, nyt keittiömestarikin siis tietää totuuden. :D

  Onneksi kysymys on kuitenkin vain hiustenväristä, jonka periytymisestä ei ota selvää kukaan.

  Koivut pistää mut vaan aivastelemaan. Taidan olla niille allerginen.

  VastaaPoista
 4. hehee, no jos KM on henkeen ja vereen jääkiekkomiehiä, ottaa asian varmaan ihan lunkisti..

  VastaaPoista
 5. Onneksi KM on tosiaan kiekkomiehiä, taitaa ottaa tämän(kin) vai sulkana omaan hattunsa :D

  VastaaPoista