torstai 26. elokuuta 2010

Voilà!

Kirjoitetaanko se edes noin? Olen lukenut ranskaa yläasteella ja lukiossa, mutta enpä taida muuta tuolla niin sanotulla rakkauden kielellä (pah!) osata kuin esitellä itseni. Kävin muuten kielipainotteista lukiota, ja sorruin myös lukemaan latinaa vuoden verran. Tuloksena on se, että osaan latteuksia ja sanontoja latinaksi ehkä noin parisenkymmentä tai päälle. No tietysti osaan myös esitellä itseni ja kysyä kuulumisia. Harvinaisen kätevä taito, heti kun vaan tapais latinaa äidinkielenään tahi toisena kielenään puhuvia! Ja sitten on yksi lause joka on porautunut ehkä ikuisiksi ajoiksi tärykalvoilleni: Ubi est Mikko? Missä on Mikko? Lause tuli tutuksi vähintään jokatoisella tunnilla kun alkuun oli klassinen nimenhuuto ja ryhmämme kuului eräs Mikko (no shit Sherlock!) joka tuppasi lintsailemaan useammin kuin, no usein, ja näin ollen opettaja joka tunnin alkuun kärsivällisesti kyseli tämän ei niinkään mallikkaan Mikkomme perään.

Mutta siis joo, flunssa 0, minä 1. Wu-huu! Tänään kökin jo täyden päivän töissä ja jaksoin jopa hetken jäädä juoruilemaan kavereiden kanssa töiden jälkeen. Enkä ole nukkunut päikkäreitä. Nyt oon sitten puuhaillut sitä sun tätä, puolieuforisessa tilassa vaihdellut lakanoita ja kokkaillut eväitä. Kohta saattaa kooma kutsua, mutta huomenna on vapaapäivä joten menköön. Menen poikkeuksellisesti sunnuntaina töihin, ja nyt voidaankin sitten kysellä Hra Murphyltä millä todennäköisyydellä juuri tämä sunnuntai sattui olemaan Keittiömestarilla vapaa? Joskus mä en vaan ala.
Tai sit joskus kun alan, haluun alkaa sellaisen ihmisen kanssa jota joskus näkiskin. Huoh... Quantinan hengessä meikäläistä kutsuu nyt Ihana maitosuklaa jäde :)

1 kommentti:

  1. Ihanaa, joku muukin on perso Aino Ihana Maitosuklaalle! :D

    VastaaPoista