perjantai 13. elokuuta 2010

Vasen jalkasi hakkaa rytmissä musiikin

Vaikka tänään on laskennallisesti ollut viimeinen lomapäivä, olen ollut pelottavan hyvällä tuulella.
Siivoilin vaatehuonetta, tai lähinnä kävin muutaman laatikon läpi jotka olen pakannut kun muutin aikanani opiskelukämpästä pois ja olen sen jälkeen siirtänyt laatikoita purkamatta asunnosta toiseen. Kirosin järjestelmällisyyttäni, tavallaan harmitti heittää papereita pois jotka oli säilötty mappeihin vuosikursseittain ja muutenkin järjestykseen. Ja niitä mappeja oli kuusi. Parisenkymmentä sivua keräsin erilleen, vien ne töihin ja tietoturvajätteisiin. Muut kuskasin tänään taloyhtiön paperikeräysastiaan.
Samalla raivolla siivosin häkkivaraston. Sieltä en varsinaisesti heittänyt mitään pois, mutta asettelin tavarat niin että ne on löydettävissä. Kummasti tuli tilaa kun laitteli tavaroitaan järkevästi hyllyille ja pinoihin.

Sen jälkeen olen oikeastaan vaan tansahdellut paikasta toiseen ja lauleskellut. Outoa, pelottavaa. Mitään positiivista ei oikeastaan ole edes tapahtunut, mutta jostain syystä hyvä pössis on täällä. En ole edes Keittiömestaria nähnyt sitten keskiviikkoaamun jolloin kömmin kotipesääni. Seuraavan kerran kohdataan aikaisintaan maanantaina. Ja jos meikäläisellä on tiukka paikka töiden aloitus, voi meidän näkeminen mennä tiistaille. Eli periaatteessa pitäsi olla hiukan allapäin ja suruissaan. Ja olenkin, on ikävä. Outo tunne, en ole aiemmin sellaista kokenut niin että kohteena on ollut joku aikuinen ihminen joka ei ole perhettä. Ei olla edes soiteltu tai tekstailtu, kun Keittiömestari on paahtanut pitkää päivää enkä viitsi soittaa etten vaan herätä. Mutta vaikka ikävä painaa, olen silti tänään syönyt kanasalaattia ja joraillut menemään.
Ehkä loma on tehnyt kuitenkin tehtävänsä?

Ennen kaikkea tanssahtelua ja siivoamista aloitin kuitenkin aamuni sali+vesijuoksucombolla. Paino on vähentynyt toissapäiväisestä 600grammaa. Ehkä meikäläiselläkin on toivoa, painon lähentely keväisiä mittoja on saattanut tuoda hymyn huulille.

Ja kaikkihan muistivat biisin josta otsikko on lainattu?

2 kommenttia:

  1. Positiivinen fiilis on mahtavaa! Siitä pitää pitää kiinni! Hienolta kuulostaa tuo painonkin suunta!

    VastaaPoista
  2. Linda; kova yritys pitää tsemppistä edelleen yllä on, mutta sen tuntuu tälla hetkellä aika vaativalta kun huomenna vaanii eka työpäivä kesäloman jäljiltä!

    VastaaPoista