tiistai 4. maaliskuuta 2014

Rimakauhu

Reilu kuukausi sitten aloitin lukurupeaman pääsykokeisiin, kirjat on nyt kahlattu kertaalleen eikä ne sisältäneet ihan pelkkää hepreaa. Oikeastaan koko loman odotin maanantaita, eilen alkoi nimittäin se yhteishaku. Mutta iski paniikkikin. Enkä saanut naputeltua hakemusta, sillä mietin vain kaikkia jossittelu-skenaarioita sisäänpääsyn ja ulosjäännin kanteilta (ihan niinkuin niitä vaihtoehtoja olisi enemmänkin kuin nuo kaksi). Ärsyttävää jossittelua.
Onneksi tässä on koko maaliskuu aikaa jossitella ja hakea, mutta tyhmähän sitä on jos ei edes käy nimeään paperiin kirjoittamassa ja tekee päätöksen raadin puolesta ettei utsestä ole mihinkään!

Meillä on Keittiksen kanssa vuosipäivä vielä tässä kuussa. Neljä vuotta kinaamista siitä kumpi on oikeassa. Onhan tässä kaikennäköistä tapahtunut, en ehkä ekojen treffien jälkeen olisi kuitenkaan uskonut että asun tässä hetkessä pöndellä, olen äiti ja 10 kiloa painavampi  (enää! Painoa on lähtenyt tänä vuonna 7kiloa).
Pitäisi miettiä halutaanko juhlistaa asiaa jotenkin, omat vanhemmat ainakin siihen kannustaa. No niillä onkin oma lehmä ojassa, vonkaavat saisivat sitten TuVen kylään. Ei me olla pahemmin aikaisempina vuosina juhlittu, mutta nyt voisi olla korkea aika.

4 kommenttia:

  1. Joko siitä on niin kauan, Onnea! TuVe hoitoon, äänestän minä! Ja teette jotain kivaa.

    VastaaPoista
  2. Todellakin, neiti hoitoon ja vanhemmat viettämään juhlailtaa!

    VastaaPoista
  3. Ilman muuta samaa mieltä kuin edellä. Aina pitää juhlia kun on syytä juhlaan. Tsemppaa nyt vaan pääsykokeisiin, vaikkei tänä vuonna tärppäisikään, tiedätpähän seuraavana vuonna mitä kokeilta voi odottaa. Ihan hyvin ne kokeet menevät, olen siitä varma.

    VastaaPoista
  4. Toivottavasti hakemus on jo naputeltu..? Oikeesti tosi vau, että jaksat lukee työn ja TuVen ohessa, mulla jäis täysin aikeeksi.

    Onnet vuosipäivän johdosta, toivottavasti sitä juhlistettiin asianmukaisesti! :)

    VastaaPoista