maanantai 2. maaliskuuta 2015

Duha

Ensin oli Keittis manflussa reilun viikon, ja viime viikolla sitten sairastui allekirjoittanutkin. Ihan järkky kurkkukipu ja vielä järkympi nuha. Siis siinä nuhassa ei ole mitään tolkkua!
Mutta samalla on tehty puolitieteellistä tutkimusta nuhan etenemisestä. Keittis on niistänyt ja itse olen nenäkannutellut ja suihkeillut. Vähän enempi toimintakykyisenä olen pysynyt, mutta voi olla että Keittis on vaan mies ja sairastanut kuten mies. Että verrokkiryhmä ei ehkä ole ihan vertailukelpoinen.

Lillerilalleri on toistaiseksi säilynyt terveenä, mutta eiköhän tuokin tässä niistelyn ristitulessa vielä sairastu. TuVe tipahti tänään ohimo edellä sohvalta, ja nyt sellanen soma sinipunakirjava kananmunan puolikas otsalla. Noh, onneksi on otsatukka.

Sitten on ollut yksi todella tärkeä asia mikä on vienyt monena iltana tunteja, ja nukkumaanmenokin on siirtynyt pohtiessa asioita. Latasin kännykkään siis mahjongin, tuon ysikytluvun kovimman tietokonepelin sitten miinaharavan. Ja olen sitä tikuttanut kaiket illat, että morjens vaan.

1 kommentti: