perjantai 14. helmikuuta 2014

Vähän venähti

Ihan näin kauaa en ole ollut teknologiapimennossa, on vaan klassisesti ollut ilmassa vähän kaikkea..

Joku saattaa muistaa että valittelin jossain vaiheessa elämän olevan hiukan ruuhkaista? Noh, päätin keventää tätä ruuhkaa sitten aloittamalla luku-urakan, tavoitteena pääsykokeet ja sitä kautta yliopistomaailman avautuminen. Myöhässä tietysti, joten henkeäni pidätellen en sisäänpääsyä odota. Mutta tiukasti pänttään kuitenkin, meikö ne laivatkin vähän tuurilla seilaa?
Eli lähes kaikki joutava aika töiden ja perheen välittömien velvollisuuksien jälkeen menee tosiaan nenä kirjassa ja googlessa (vähän joutuu juttuja taustoittamaan). Liikuntaa olen pyrkinyt harrastamaan kuitenkin vähintään kolmesti viikossa, joten lyhyemmälläkin matikalla tajuaa miksi en täällä ole notkunut.
Välillä silti vaanii pieni häpeä ja pettymys että tammikuun haaste jäi kesken, vaikka laiteviatkin piinasi.

Muuten elämä rullaa mallillaan. Sain tiputettua tämän vuoden puolella jo 5 kiloa, mutta olen ollut kolme viikkoa jossain keuhkotaudissa ja karmeassa yskässä, joten jumpat on välillä jääneet vaikka jääkaapille olen muistanut kylläkin kävellä.
Huomenna on TuVen 2-vee bileiden ensimmäinen osa,  jännityksellä odotamme nostaako uhma kesken bileiden päätään kun sitänonnhiukan ollut ilmassa.
Kun kerran tänne ryhdyin niitä TuVen sanoja listaamaan, niin teenkin sen vielä kun se onnjotenkin mahdollista. Repertuaarista löytyy siis: äiti, ei, pois, tähän, tohon, auvva (hauva, vauva, vaippa riippuen asia yhteydestä), isää (lisää), oho, auto, kukko ja iits (kiitos). Luettelon kolme ekaa sanaa on yllättäen eniten käytössä ja tuossa järjestyksessä.

Hei, hyvää ystänpäivää kaikille virtuaalikaiffareille!

2 kommenttia:

  1. Sää hengästytät mua, nainen ! Mitä pillereitä sä syöt, kun jaksat noin paahtaa ?! :D

    Oikeasti olen kateellinen. Ja iloinen sun puolesta, että arki rullaa. :)

    VastaaPoista
  2. Mä mitään syö.. ainakaan en myönnä :D
    Olen katsos itsestäni oppinut että tarvii olla monta rautaa tulessa että saan yhtään mitään aikaiseksi.. Jos ei paina useampi dedis niskaan niin laiskistun enkä saa niitä vähiäkään tehdyksi..

    VastaaPoista