tiistai 7. tammikuuta 2014

Skeittari

No nyt lyö kyllä aika tyhjää. Skeitit tai skeittarit ei aiheuta minkäänlaisia tuntemuksia meikäläisessä.

Taidan olla välistäputoaja tässä skeittariskenessä. Muista olleeni pikkulikka, alle kouluikäinen, kun ne kotikorttelin Isot Pojat harrasti skeittausta. Ja samat jampat kuunteli tukkaheviä. Ja skeiteissä taisi olla jotain pääkallojen ja zombien kuvia.
Kun olin kouluikäinen ja altis vaikutteille, en muista että kukaan cool olisi skeitannut. Sitten taas kun siirryin lukioon rupesi skeittareita näkymään, ja silloin ne taisi olla sitä lökäpökä-väkeä? En ole kyllä ihan varma. Paitsi siitä että täysin eri porukkaa kuin edellisen aallon hevihemmot.

Kuka on nykyään skeittari? Vissiin aika moni kun useat kaupungit rakentelee niitä skeittipuistoja ja ramppeja. En kyllä tunne vieläkään yhtä skeittaajaa, mutta toisaalta enpä oikein koskaan ole ollutkaan kovin hip.
Täällä pöndellä en ole tainnut nähdä yhtään skeittajaa. Siirtyvät vissin suoraan fillarista mopoautoihin, mopoihin tai traktoreihin. Sen verran olen kaupunkilainen sielultani, että hiuka naurattaa se perjantai-illan näky jossa kylän keskustan parkkiksella on tosiaan mopot ja traktorit parkattu somasti vierekkäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti