perjantai 10. tammikuuta 2014

Nokkakolari

Nokkakolarilta olen välttynyt, mutta kerran olen vetänyt autoni katon kautta ympäri ja takasin renkailleen.

Mä en nyt millään keksi tähän nokkakolarista aasinsiltaa TuVen ruokahommiin, joten loikkaan niihin suoraan. Olenko onnellinen vai onnellinen, TuVella on tällä hetkellä ruokavaliossa jo 15 eri ruokaa! Viisitoista! Uskomatonta. Viimeisimpänä tulokkaana on riisi. Riisi joka aiheutti tosi pahat oireet kun sitä ekan kerran kokeiltiin. Mutta tänäänkin tytsy veteli välipalaksi kaksi riisikakkua ja iho on kuin persikkaa. Tai no melkein, vähän on taipeet ja nilkat ruvella,  mutta sitä ei lasketa kun ne on koko ajan.

Vähän alkoi jännittämään että toimiiko TuVella se kahden vuoden taika, kun monet allergiat muuttuu vain muistoiksi. Vähän vaikuttaisi siltä, kun jo aiemmin epäsopivaksi todettu ruoka-aine sopiikin. Eli sietokykyä on tullut. Sanoinko jo olevani onnellinen?
Ajattelin olla villi, ja kokeilla viikonloppuna TuVelle kananmunaa. Tosi maltillisesti, mutta kuitenkin. Sitä ei olla aiemmin kokeiltukaan. Mutta jos se sopii, mitkä mahdollisuudet se avaakin ruoan laittoon! Voisi jo vähän leipoakin jotain? Tai Keittishän sen leipomisen suorittaisi, mutta silti.

Jos menee pupu pöksyyn munan kanssa, voisin toisena vaihtoehtona kokeilla jotain muuta eläinmaailmasta; possua tai kalkkunaa esimerkiksi.
Elämme jälleen jänniä aikoja!

2 kommenttia:

  1. Tosi hieno juttu noinkin laaja menu ! Mun kummipoika täytti eilen 18 eikä sillä vieläkään ole vissiin kymmentä ruokalajia omassa listassaan.

    VastaaPoista
  2. Eikö olekkin!
    Mutta hurja ja kurja homma tuo kummipoikasi tilanne, vaikka varmaan onkin jo väistämättä siihen tottunut ei se siitä kivaa tee :(

    VastaaPoista