tiistai 21. toukokuuta 2013

Pakataanko ensin?

Pomo heitti vienosti maanantaiaamun kahvihetkellä että jos laitettaisiin meikäläisen paikka auki elokuusta lähtien. Rivien välistä tulkitsin, että mun pitäisi tehdä päätös koska aion irtisanoutua ja lopetin sitten löysässä hirressä roikkumisen ja allekirjoittelin paperit. Sovittua työvelvoitetta on vielä elokuulle asti, ettei tässä nyt ihan tyhjän päälle astuta mutta sanotaanko näin että työkkärin sivut on laulaneet ihan eri tahtiin nyt.
Mutta löysin jo kaksi unelmieni työpaikkaa, joten hyvältä näyttää (niin ja löytyy jopa pätevyys noihin hommiin siis).

Täällä tropiikissa jossa toistaiseksi asutaan on 48 muuttolaatikkoa pakattuna. Kyllä, laskin ne. Mystistä että se ei näy missään muussa kuin siinä että joka paikka on täynnä laatikoita. Hyllyt notkuu edelleen tavaraa ja niin edelleen. Sitten tavaroita jotka pitäisi kierrättää eteenpäin, mutten nyt en löytyisi rahkeita fyysisiin tai virtuaalisiin kirppiksiin. Hankalia tavaroita ne on diilata eteenpäin muutenkin; parvekevaunut mallia kasari/ysäri ja 10 vuotta vanha pyykinpesukone noin muutama mainitakseni.

TuVen kävelyhalut on kokeneet lievää takapakkia, nuo 48 muuttolaatikkoa ympäri kämppää tarjoavata mukavasti tuen niin ei tarvitse itsekseen horjua. Uusia temppuja sen sijaan on "puhelimessa puhuminen" jossa mikä tahansa esine otetaan käteen ja asetetaan puhelinta kuvaavasti korvalle ja artikuloidaan "kissha, joo, ngää, peego" samalla kun toisella kädellä hivellään omia hiuksia. Tuo hiusten hively on muuten meikäläisen maneeri, aina kun puhun puhelimessa hetkeä pidempään, on pakollista hipsuttaa toisella kädellä omia hiuksia.
Tajunta on noin muuten laajentunut, koirakoulumaiseen tapaan on lapsemme sisäistänyt uudet termit kuten maahan (alas sohvalta), etsi pallo! ja tänne joita hän sitten oman mielensä mukaan tottelee.
Aistihavainnoista tänään on nurmikko todettu jalkapohjia kutittavaksi ja voikukka pahan makuiseksi kun päästin tuon vuosikkaan vasikan nurmelle mönkimään ilman sukkia ja kenkiä.

Some-lakkoa pukkaa tahtomattaankin, nykyinen netti katkeaa ensi viikolla ja uusi alkaa 10.6.
Puhelimella tietty voisi bloggailla, mutta pieni näyttö ja pikkuvanhan ihmisen ikänäkö asettavat omat ongelmansa. Ja saattaa tuo muutto ja remppa ehkä muutenkin viedä aikaa netiltä, luulen mä?

2 kommenttia:

  1. Tiesitkö, että lauantaina on Siivouspäivä? Roudaa kierrätettävät kamat pihalle ja pistä myyntiin nimellinseen hintaan.

    Linkki täällä: http://siivouspaiva.com/

    VastaaPoista
  2. Ihana Kirsu, ihana TuVe, ihana postaus!

    VastaaPoista