lauantai 11. toukokuuta 2013

Matkoilla

No en edes ole. Otsikko juontaa juurensa lehtien syntymäpäiväilmoituksiin, joissa sankari välttää kakkukahvitukset väittämällä olevansa "matkoilla".
Miksi muuten on äitienpäivä mutta isänpäivä? Siis miksi äidit mainitaan monikossa, isiä on vaan yksi vai?

Se mua salilla vongannut nuorimies oli siellä taas. Ja kehui mun uutta tukkaa. Ja huomasin että sen verkkareissa olikin poliisin logo? Onko se muka jo niin vanha että se on muka poliisi? Kuinka nuoria ne on? Vai onko verkkarit ostettu kirpputorilta persaukisena?

Kyselin tosiaan tässä päivänä eräänä Keittikseltä että millainen tukka olisi paras. Se hetken aprikoi ja vastasi että luonnollisen värinen ja pitkä. Joten kävin katkaisemassa hiuksistani 10 senttiä ja vedin luonnollistakin luonnollisemmat peroksidit perään.

Uuden kämpän sisustuksesta on tullut sellainen maanvaiva ettei tosikaan. Tolla meillä asuvalla MarkoPaanasella on kyllä niin tiukat visiot että heikompia hirvittää. Välillä mietin että mahdutaankohan me TuVen kanssa koko sisustukseen lainkaan (nykyinen ostamani metrinen leppislelukori nyt ainakin on väärä ja ruma, tietty). Päätin siis tänään että annan tuon sisustaa koko kämpän, poislukien vieras/ompelu/mun työhuoneen, en laita tikkua ristiin. Tai teen työtä käskettyä (lähinnä varmaan ompelen verhot tjsp), mutta en osallistu päätöksiin. Erohan tässä tulee ennenkuin tv-taso on valittu muuten. Mielenkiinnolla odotan lopputulosta. Ja sitä saanko pidettyä päätöksestäni kiinni.

Äitienpäivää ei täällä juhlita, sitten kuulemma juhlitaan kun TuVe asiasta jotain tajuaa kuului Keittiömestari äidilleen puhelimessa kertovan. Joten normipäivä tiedossa, tosin omalta mutsiltani olen menossa pakastekakkukahveja tietenkin vonkaamaan.

Pitäkää lippu korkealla! (siitäkin tuli sanomista, hankitaanko lipputanko, ja jos hankitaan mihin se töräytetään tontilla.)

2 kommenttia:

  1. Se logo on todennäköisesti sotilaspoliisin logo eli poju on saanut leikkiä suurta skoudea armeijassa ja ostanut hienot verkkarit, jossa miekka koreilee ja luulee, että kyseinen logo vetoaa naisiin <3 ;)

    Sulle on haaste, alahan painua lukemaan ja tee niinku käsketään! http://stunning-in-her-thirties.blogspot.fi/2013/05/11-asian-haaste.html

    VastaaPoista
  2. Ei se musta spolle ollut, siihen harhaan olen nuorempana jo mennyt :D
    Toisaalta, historialla on vinha tapa toistaa itseään ...

    VastaaPoista