tiistai 11. lokakuuta 2011

Menin, paloin, turposin

Mihin se meni, se loma meinaan? Höh. Kaksi päivää töissä, ja viime viikon reissu on enää haalea muisto. Oltiin siis perheen tyttölöiden kanssa Kroatiassa, Dubrovnikissa. Ilmat oli loistavat, melki koko viikko päälle 25 astetta. Tuli löllittyä auringossa, ja tietysti kun ei yhtään ollut pohjarusketusta, paloin myös iloisesti vaikka yritin itseäni rasvailla, mutta kun käy leikkimässä valasta meressä vähän väliä, ei voi muistaa lisäillä niitä ällöjä voiteita.
Maa oli kaunis ja kaupunki ihastuttava. Silti enempi allekirjoittanutta ihastutti ruoka. Ja sen edullinen hinta mikä saattoi sokeuttaa. Vaatteet, laukut ja kengät näytti olevan lähes Suomen hinnoissa, sen sijaan ape oli puoli-ilmaista. Joten söin budjettini. Varsinkaan kun en oikein voinut dokatakaan sitä.
PaavoBirgitta otti kuulemma myös spurtin, Alkulomasta melkein istuneet kesähousut (normimallia) eivät sitten enää loppuviikosta oikein kunnialla päälle menneetkän. Tai saihan ne jalkaan, mutta olo oli tuskaisa.

Tiineyden puoliväli on saavutettu, ja käyty veronmaksajien piikkiin tarkastelemassa yksiötä ja sen asukkia. Kaikki on mallillaan, löytyy kaikki tarvittavat osat eikä ylimääräisiä. Saatiin myös kultivoitunut arvaus sukupuolesta, vaikka kätilön kanssa kumpikin ihmeteltiin pää kallellaan kumpaa merkkiä PaBi on, kun toinen oli vienosti tunkenut napanuoran haaruksiinsa eikä oikein tahtonut paikkojaan näytellä!

Rauha on palannut maahan myös Kettiömestarin kanssa, kummasti viikon ero teki hyvää. Arkista aherrusta helpottaa myös tieto että Keittiömestarilla alkaa uudessa mestassa työt ihan kohta pian, eikä tarvitse ihmetellä ilman hommia käytännössä lainkaan. Taloudellinen vastine menetetylle vapaa-ajalle on myös enemmän kuin välittömään hengissä selviämiseen tarvitaan, joten plussaa tietysti siitäkin.

Fiilis on kaikenkaikkiaan nyt aika leppoisa. Lomalla sain ladattua akkuja ja tilitettyä elämääni siskolle ja äipälle. Nyt työnteko tuntuu taas jotenkin mielekkäältä, ja oikeastaan tiukin rypistys tältä syksyltä on ohi. Pari pientä projektia on vielä kesken, mutta kai munkin tarvii jotain palkkani eteen tehdä?

3 kommenttia:

 1. Kuullostat tyytyväiseltä. Hienoa ! :)

  Miksi sun tarttis palkkas eteen tehdä enää mitään ?! Sähän teet sitä tärkeintä koko Suomen kansalle: uutta tulevaa veronmaksajaa ! :)

  VastaaPoista
 2. minä kans haluun loman!!! ja tilittää!!! ää!!!

  VastaaPoista
 3. Nollis, otan oppia kokeneemmilta, olen jättänyt työnteon ja saavun toimistolle vain siksi että saan surffata netissä rauhassa ja tulostella kaikkea kivaa (kotoa ei löydy tulostinta :D )

  Veelis, lomalla kuluu vaan rahaa, tai se siirtyy jotenkin seteleistä lompakossa tavaraksi lanteille! !!

  VastaaPoista