lauantai 31. tammikuuta 2015

Vanha kyynikko hajoilee

Mulla on ollut tarkoin varjeltu salaisuus,  onneksi voin jättää sen tänään taakseni. Olen liimautunut telkkarin eteen joka lauantai kun SuomiLOVE on tullut ja alahuuli väpättäen seurannut rakkaustarinoita ja kuunnellut biisejä jotka radiosta normaalisti tullessaan saavat vaihtamaan kanavaa.

Nyt oli pakko tulla kesken konsertin blogistelemaan, TuVe muuten ihmettelisi turhan paljon sohvan nurkassa tyrskivää äitiä.

Käytökseni on niin epätyypillistä että meni monta lauantaita kun Keittiömestari tuli kysymään onko tehnyt jotain kun tärisen telkkarin edessä lasittunein silmin.
Korniksi tämän kaiken tekee se, etten yleensä arvosta mitään romanttisia eleitä. Varsinkaan kovinkaan övereitä sellaisia.

Asiasta rasiaan, TuVe sietää maitoa!!! En kestä.  En uskonut tämän päivän kuitenkaan vielä vuosiin koittavan. Nyt vedän jo takaisin suunnitelmaani koko ruokavalion vapauttamisesta, se tuntuu tosi hurjalta. Mutta niin tuntui sekin että TuVe tänään iltapalaksi kiskoi normi jogurttia ja mysliä. Aivan käsittämätöntä.
Kädet on käyneet jo kahdesti näppiksellä kun olen suunnitellut sähköpostia keskuskeittiölle jossa ilmoitan TuVen dieetin päättyneen. Mutta joku estää laittamasta sitä viestiä.
Näistä mietteistä lisää myöhemmin, nyt menen tyrskimään viimeisiä romansseja nenästäni!

2 kommenttia:

  1. Mä niin tiedän ton tunteen :) siis sen, kun voi syöttää lapselle jotain normaalia. Ihanaa.

    VastaaPoista