sunnuntai 7. syyskuuta 2014

JeeJee

Meillä asuu kotona tsemppari. Pesin käsiäni kala-allergikkona tarjottuani lohta TuVelle ja suoriuduttuani tästä haasteesta TuVe taputti käsiään ja kannusti vielä sanomalla hyvä äiti! Eilen imuroituani pikaisesti kämpän kuului imutinta kaappiin lykätessäni kannustava Jee-huuto ja jälleen taputus.
Tunnen siis olevani harvinaisen reipas ja taitava kun suoriudun näistä arjen haasteista.

Työelämän haasreet onkin kinkkisempi juttu; nykyinen työ ja vuoden sisään neljäs "tilapäisratkaisu" alkaa haisemaan jo aika pysyvältä ratkaisulta.
Vaihtoehtoja on kaksi, äänestää jaloillaan ja vaihtaa lafkaa kaikkinensa, tai sitten purra huulta ja odottaa hetki nykyisen turbulenssin tasaantumista ja hakea sisäisellä siirrolla paikkaa joka on viidakkohuhun mukaan tulossa hakuun vielä tämän vuoden puolella.  Ja johon mulla olisi saumojakin sekä se saattaisi olla ihan jepulishomma.

Tää on niin tätä. Syksy on alkanut turboahdetusti kuten aina, ja mä haluisin jumpata enemmän ja blogata enemmän. Itsestähän nuo kummatkin on kiinni, joten jumpat pyörähtää käyntii  alkavalla viikolla ja tablettiin ansensin vihdoin kahdeksan kuukauden tökkivän käytön jälkeen toimivamman selaimen. Että mahdollisuuksia olisi.

Haluaisin kokeilla myös sitä 5:2 dieettiä, suunnittelin sitä viime keväänä mutta unohdin aloittaa. Oikeasti. Söin vaan iliisesti joka päivä ja iltaisin sitten muistelin että piti vissiin syödä vähemmän. Pöljä ja ahne mikä pöljä ja ahne.
Jotta nyt edes pääsisin kokeiluvaiheeseen pitäisi valita ne vähäkaloriset päivät. Maanantaina, keskiviikkona ja lauantaina on sali ja/tai jumppapäivät. Torstaina olisi vesijumppa. Perjantaisin töissä on perjantaipullapäivä mistä haluaisin nautti koska se on ainut asia mistä töissä tällä hetkellä nautin. Sunnuntaisin Keitttis yleensä kokkailee vähän parempaa ruokaa josta myöski haluaisin nauttia.
Eli kuka on  mun kanssa samaa mieltä että loogiset päivät olisi tiistai ja torstai? Torstain 45 min kestävä vesijumppa alkaa tulevalla viikolla, sittenpähän näen kuinka nääntynyt olen jos en kunnolla tankkaa.

2 kommenttia:

  1. Mä voisin olla sun kanssa tiistai / torstai :)

    VastaaPoista
  2. Jee, kiitos Pingu!
    Tänään oon jopa muistin syödä vain 500kcal..

    VastaaPoista