perjantai 26. syyskuuta 2014

Höpsistä pönttöön

Olin Jouni Hynysen kanssa teatterissa. Eikä tämä ole uni. Tosin mun ja Hynysen välissä oli oli useampi penkkirivi, ja hän taisi olla kannustamassa nykyistä emäntäänsä joka esiintyi.

Olin TuVen kanssa leikkipuistossa, TuVe bongasi maasta roskan ja tietysti kysyi että mikä se on. Vastasin olevan roska. Ennenkuin ehdin sen kummemmin ajatella tai reagoida, oli tyttöseni napannut roskan käteen ja kysyi missä roskis. Hiukan hämmentyneeni nyökkäsin portille missä roskis sijaitsi. TuVe otti ja kiikutti roskan roskiin, ja poimi vielä roskiksen ohi tippuneen paperinkin oikeaan osoitteeseen.

Tunsin itseni aika noloksi. Toki itsekin korjaan omat roskani ja pihatien pientareelta muidenkin jätteet roskiin, mutta näemmä olen tämän(kin) asian jättänyt päiväkodin huoleksi opettaa. No, parempi niin  että joku tajuaa opettaa, itse en taida uskoa tytön potentiaalia uusien asioiden oppimiseen.

Paino on tipahtanut taas n puolisen kiloa alaspäin, pienen suolapähkinätankkauksen jälkeenkin.
Taas on tankkausta tiedossa,  huomenna pitäisi treffata sisko ja kaveri syöpöttelyn merkeissä jossain ravintolassa.
Jumppaa on kertynyt mukavasti, urheilukertoja on tällä viikolla kolme. Sunnuntaille saattaa tulla vielä yksi lisää jos huomiselta shoppailu-juoruilu-syöpöttely hommista tokenen.

3 kommenttia:

  1. Hynynen? Eikä! Oikeasti! Se on niin ihana! Ihana ja Hynynen ei kyllä oikein istu samaan lauseeseen. Eli sanotaanko sitten niin, että se on M I E S !!!!

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista