torstai 11. joulukuuta 2014

YskisYskis-KöhKöh

Flunssa, vatsatauti, yskä ja korvatulehdus. Voisi luulla että olen itse aloittanut päiväkodissa tänä syksynä? Joko nuoleskelen liikaa ovenkahvoja tai 5:2 ei sovi allekirjoittaneelle tai sitten on vaan ollut tiukka syksy. Itse uskon viimeiseen vaihtoehtoon sillä ammatti-identiteettikriisi on vaivannut isolla.


Toivottavasti tilanne kohtapuoliin ratkeaa, ensi viikolla olisi nimittäin työhaastattelu. Harmillisesti joulunseutu menee jännätessä kuinka käy, mutta ymmärsin että rekryprosessi olisi selvä kuitenkin vielä tänä vuonna. Vähän jännittää, eka kertaa jouduin tekemään palikkatestin osana työnhakua. Ja sen vastauksetkin saan itse vasta työhaastattelun jälkeen.


Joulukin on kovaa tulossa. Keittis on vielä vailla pakettia, kaikille muille löytyy jotain vaatekaapin pohjalle säilöttynä. Itse pyhien aikataulu on vielä vaiheessa, koska Keittiömestari ei ole vielä varma onko pyhinä töissä. Aattona nyt ainakin mennään vanhemmilleni, mutta jäädäänkö sinne tyttöjen kesken on vielä auki.


Lähitulevaisuuden suunnitelmissa on viikonlopun vietto joulumarkkinoilla, sitten pitäisi Luciaakin bongailla ja sunnuntaina lähteä ystävän kansa syömään&teatteriin.
Ja ennenkaikkea pitäisi päästä eroon tästä julmetusta yskästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti