sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Eräänä päivänä

Kevyellä jumpalla kohti pikkujouluja, painoa kerrytetty viime viikolla 4 kiloa, kiitos kaiken maailman paltsupullien ja laiskan liikunnan. Kävin vain vesijumpassa ja vähän kävelemässä koska epäilin tukehtuvani edelleen.
En tukehtunut, joten huomenna salille.
Kiva olisi saada uudestaan ne neljä kiloa pois, perjantaina olisi pikkujoulut ja tarkoitus ahtaa iysensä pikkumustaan. Mahtuu näillä kiloilla kyllä, mutta huvikseni kokeilin vatsataudin jälkimainingeissa ja silloin se istui paremmin. Noh, kilo on ehkä realistista saada pois, en kuitenkaan ajatellut ruveta nutraamaan viikoksi tai muuta höpöjä vain näyttääkseni hyvältä pari tuntia.
Aloitan siis taas viiskakkosen josta taukoilin nelisen viikkoa.

Isänpäivä meni ihmetellessä, Keittiksellä kipuilee hammas joten kermakakkuja ei pahemmin syöty. Tai siis allekirjoittanut söi kyllä, kun käytiin TuVen kanssa juhlistamassa omaa isääni. Keittis on juhlinut  väkivaltaviihteen parissa keskenään (ts katsoi jotain älytöntä mäiskeleffaa), ja kaikki ovat nauttineet päivästä.

Ammatillista kriisiä pukkaa taas, johan tässä olikin vissiin pari kuukautta rauha maassa siinä tilanteessa.  Annoin itselleni loppuvuoden aikaa ratkaista tilanne kunnolla, vie energiaa ihan hirveästi tällainen vatulointi!

1 kommentti:

  1. Litistävää alusvaatetta kehiin pikkumustan alle, ja avot!

    VastaaPoista