maanantai 23. kesäkuuta 2014

Muutama huomio

Näin unta että Nollis postasi jotain saksista (en siis enää muista tarkemmin että mitä), mutta päätin auttaa naista mäessä ja poiketa viemään meillä olevat apuvälinesakset (jollaiset meiltä löytyy oikeastikin, don't ask why). Ja poikkesin sitten kävellen Nollikselle joka asui pienessä paritalossa ja tunnisti mut heti. Pohdin kyllä loogisesti matkalla että mitenköhän tässä käy kun ei livenä tunneta.. Mutta vein sakset, asunto oli pelkällä valkoisella sisustettu ja Nollis tarjosi päiväkahvit ja oli ikionnellinen saksista.

Pitääkö yle jotenkin tyhminä lapsia? Meinaan kun ennen ja jälkeen Pikku Kakkosen tulee ihan samat lastenohjelmamainokset päivästä ja viikosta toiseen?
Muuten kyllä respektiä sitä laitosta suuntaan, sanoivat paremmat kasvattajat mitä tahansa mutta tunti töiden jälkeen arkisin ja viikonloppuaamuisin on aika luksusta olla rauhassa kun hyvät lastenohjelmat pyörivät ja itse voi keskittyä koomailuun.

Pääsykoe tulokset saapuivat, sain pisteitä enemmän kuin pessimistinä odotin mutta en riittävästi sisäänpääsyn. Nyt on takki aika tyhjä. Vaikka en varsinaisesti uskonutkaan pääseväni, mutta varsinkin postissa saapunut musta valkoisella sai aikaan pienet vessassa itkun tihrustamiset.

Miksi vessassa kuulen teidän kysyvän? TuVe on saavuttanut jonkin yliempaattisuuden vaiheen ja panikoi jos mä itken, tai ainakin kerran tuntui säikähtävän kun itkeä tihrustin väsymystä ja ketutusta sohvan nurkassa. Ja toisen epätoivo oli niin paljon suurempi kuin omani, joten päätin olla taas stoalainen ja kätkeä tunteeni. Tuleepahan kasvatettua ainakin tunteeton perusjuntti jos ei muuta. Paitsi että kun päiväkotilaiset oli vierailleet viime viikolla kylän juhannustorilla kuuntelemassa livemusiikkia, oli TuVe ottanut työkseen halata kaikki aikuiset läpi. Siis päivökodin tutut hoitajat ja muutamat muut paikalle ilmaantuneet paikalliset. Vaikka tuttujahan ne melkein kaikki on, naamasta ainakin.

Enää neljä työpäivää. Vaikka siinäkin meinaa olla neljä liikaa.

3 kommenttia:

 1. En voi estää itseäni nauramasta, vaikka mua kyllä aina vähän huolestuttaakin, kun lukijat näkevät musta unta. Sen täytyy olla merkki jostain ei-kivasta, sun kohdalla se voisi olla vaikka viime hetken uuvahdus ennen loman alkua. Toisin mua huolestuttaa myös se, että edes unissasi näet mut valkoisessa talossa ! Tai.. jos se kuvaakin jotain hoitolaa, hourulaa tai vastaavaa. :D

  Ihana TuVe <3. Kyllä hänestä vielä kelpo kansalainen tulee, ennemmänkin kuin vain kelpo. :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä sä pääsit liikkumaan siellä kämpässä ihan vapaasti, eikä mitään hoitohenkilökuntaa näkynyt.. tai olishan se voinut tietty olla joku avolaitos?

  Loogisin syy unissavierailuun taitaa olla se että ennen nukahtamista usein vielä selaan puhelimella blogit läpi tyhjentääkseni pään työajatuksista. Saksille en oo kyllä löytänyt selistystä.

  <3

  VastaaPoista
 3. Ootte Kirsu ja Nollis tervetulleita mun uniin - tai ihan livenäkin - enitaim, saksilla tai ilman! <3

  Möh niitä pääsykokeita. Kyllä se kirpasee, vaiks koko ajan ois mantraillut, et 'kunhan kokeilen, hammm, testaan vaan, hömmm, en taatusti pääse sisään, ommm', testattu on... ;)

  Ja yhdyn Nollikseen, ihana, empaattinen TuVe. <3

  VastaaPoista