torstai 19. joulukuuta 2013

Kynnys

Ensimmäisen maailman ongelmatoimistosta hyvää päivää! On ollut järkyn vaikea blogata, kun en jaksaisi valittaa koko ajan. Toisaalta, nyt valitan valittamisesta. En siis voi voittaa.
Mutta jos tehdäänkin nyt niin, että listaan nopsasti kiusaavat asiat mielenpäältä ja siirrytään sitten asialistassa eteenpäin.
Eli asiat jotka on rikki: tutti, tietokone, olkapää ja jouluvalot.
Asiat jotka puhtaasti vain ketuttaa: manflu, työnteko ja TuVen ruokavalio (siis sen kapeus).
Asiat jotka ällöttää ja ketuttaa: meillä on ilmeisesti hiiriä.

Tutittomuutta on ollut huomenna kaksi viikkoa. Yöt on rauhoittuneet todella paljon, tässä on ollut useita öitä jolloin ei ole kuulunut pihaustakaan nukahtamisen jälkeen. Ainoa vaan että nukahtamiseen vaaditaan noin tunnin nukutustappelu allekirjoittaneen kanssa. Jos en ole kotona, nukahtaminen tapahtuu Keittiksen kanssa vartissa. Tarttee vissiin hankkia harrastus tohon kasin tienoille. Harmi vaan että olen silloin jo niin väsynyt ettei salillekaan napeksi lähteä.

Joulu tulee, olen valmis. Aattona ollaan omilla porukoin ja syödään kuulemma kalkkunaa. Joulupäivänä mennään ihmettelemään reestä tippuneita lahjoja vanhemmilleni. Tapanin suunnitelmat on vielä auki, Keittiömestari on silloin jo töissä. Jos vaikka ehtisi silloin blogistelemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti