keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Nak,nak, nak, nak...

Keittiömestari on selvästi löytänyt uuden pelin, ja hakkaa sitä tuolla omassa kamarissaan. Veikkaisin että space-nappulan painelu taitaa olla keskeinen osa pelaamista. Hiukan ärsyttää.

On tämä ihmisen mieli mystinen, mietin tänään kun kolmatta kertaa tein "ja vielä viimeinen sarja, jaksaa, jaksaa"-komennon raikuessa jumppaliikkeitä. Maksaa nyt siitä että joku kiduttaa. Olen tosiaan pyörtänyt kaikki puheeni ja käyn kansalaisopiston kuntojumppa-tunneilla, ja ne on kyllä sitä itseään! Se vetäjä on sellainen kuivan kesän orava joka huutelee sieltä edestä sellaisella nousevalla nuotilla kuten vaan arvonsa tunteva jumppatäti tekee. Rasittavaa. Mutta paikat huutaa hoosiannaa, joten näytän palaavan onnettomuuspaikalle kerta toisensa jälkeen.

TuVen maitokokeilut vähän jäi, yritin sen ällön raejuuston jälkeen maustamatonta juggea, mutta tyttö kieltäytyi siitäkin. Ja alkuviikosta nousikin poskille nestettä tihkuvat ihottumaläntit ja reidet oli ruvella. Että eiköhän se ollut siinä.

Nyt onkin tytsyllä päällä jokin maailmanlopun lentsu, räkä on sellaista liisteriä että sillä saisi varmasti sohvan pysymään seinällä. Ja kovasti yskittää kun lima valuu kurkkuun. Kuumetta ei ole ollut, eiköhän se olisi jo tullut kun tyttö on sairastellut oikeastaan sunnuntailta asti. Katsellaan niitä uusia ruokia sitten joskus. Painoa on kuitenkin tullut ihan jees ja pituutta jonkin verran, kun viime viikolla neuvolassa käytiin pyörähtämässä. Tosin painoa on tullut omasta mielestäni aika hintsusti, ja jos se vielä tekee notkahduksen kun vastike lopetetaan niin aika kuivan kesän orava meillä täällä kotonakin pyörii.

Keittis täyttää pyöreitä viikonloppuna, tarttisi jotain keksiä. Sai kyllä jo pyytämänsä synttärilahjan, teleskooppivarren painepesuriin (miehet..) mutta jotain pientä yllätyssektoria pitäisi keksiä. Mutta kun tuo pyörii kotona TuVea hoitamassa niin en oikein mitään saa salassa tehtyä. Ja tässä hetkessä iskee todellisuus tästä maalaisuudesta, ihan noin vaan ei voi poiketa "kaupoille" pyörimään ja katsastamaan josko jotain löytyisi. Tai onhan tuo mahdollista, kunhan autolla matkustelee ensin sen reilu puoli tuntia lähimpään kasvukeskukseen. Noh, jos vaikka askartelisi jonkun lahjakortin työajan puitteissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti